duminică, 3 ianuarie 2010

Plan pentru 2010

Nu ştiu de ce dar ştiu că ne construim anumite planuri pentru început de an. Ne gândim ce am reuşit să facem în anul/anii ce a trecut (ca un fel de “bilanţ”) şi unde vrem să ajungem în cel ce urmează. Eu una mi-am trasat linii clare în acest sens.

Despre ”bilanţ” nu vreau să vorbesc….din nefericire am regrete. Mi-am refuzat prea multe. Deşi am reuşit să îmi depăşesc cu mult condiţia de la care am pornit viaţa nu mi-a oferit prea multe şanse…sau eu nu am ştiut să profit de ele….Oricum nu mai contează!

First….îmi doresc să devin o mamă mai bună pentru fetiţa mea, să îi fiu mai aproape, să petrec mai mult timp cu ea….

Second….poate că sunt cuprinsă încă de criza de la 30 de ani, poate că nu dar mi-am dat seama că am fost exagerat de responsabilă în toate acţiunile mele de până acum. Precum copil cât şi ca adolescent şi mai ales ca om matur. Consider că răsplata pe care am primit-o nu a fost de cele mai multe ori pe măsură. Aşa că în mintea mea a încolţit o idee: “Va fi cel mai rebel an din viaţa mea!”.

Apoi îmi doresc să evoluez atât pe plan personal dar mai ales profesional. Pot şi merit mai mult, cred că am demonstrat acest lucru. Sunt convinsă că anul acesta se va ivi şansa pe care o aştept şi pe care nu am primit-o până acum. Cel puţin voi lupta mai mult pentru acest lucru.

Îmi doresc să ies mai mult cu prietenii, să revăd persoane dragi pe care nu le-am văzut de ani de zile, să dansez şi să râd mai mult, să văd frumuseţea şi poezia din jurul meu…..Vreau să simt că trăiesc!

Îmi doresc să fiu un om şi mai puternic, să nu mă mai lovească răutăţile celor ce se hrănesc din ele, să pot să râd în faţă celor ce şi-au făcut un scop în viaţă din a face “zile amare” altora….

Nu vreau să mai ofer nimic fără să primesc în schimb, vreau să plătesc cu aceiaşi monedă, vreau să şterg toate acele "worthless"-uri din viaţa mea, să nu îmi mai fie teamă inutil.....

Ce să mai…va fi cel mai bun an pe care l-am trăit! Căci vorba ceea ce nu poţi face cu puterea gândului!

Voi la ce visaţi pentru anul acesta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu